Schilderen

Middels een inventariserend gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Na inspectie van de te schilderen ondergrond volgt er een plan van aanpak

 

Interesse?

Neem contact met ons op

Bij goedkeuring van dit plan nemen wij daarna al uw werk uit handen, van het leeg halen of afdekken van ruimtes tot en met het terugplaatsen van uw meubilair.

Panden voorzien van gevelverf is een secuur werk, wat alleen goed gaat wanneer er voor de juiste verf word gekozen. Elk pand wordt van te voren geinspecteerd en middels een verftechnisch advies wordt er beschreven welk verfsysteem deze ondergrond verdient.

Wij kijken verder dan uw schilderwerk. Mochten zich er gebreken voordoen die de verf en het hout aantastten ( b.v. klemmende ramen en deuren of verstopte goten ) dragen wij er zorg voor dat dit word opgelost.

Bent u veel van huis, geen probleem, doordat het aanspreekpunt mede de uitvoerende is weet u wie u in huis heeft.

V.V.E. schilderwerk is een grote uitgavepost bij een appartementencomplex, wij kunnen u inzage geven wat de kosten zijn door een meerjarenplan op te stellen.

6% BTW tarief op schilderswerk ook in 2014Met ingang van 15 september 2009 geldt een laag btw-tarief (6%) voor schilderwerk aan woningen. De woning die geschilderd wordt moet wel ouder zijn dan 2 jaar. Met ingang van 1 januari 2000 had de overheid de btw op schilderwerk al verlaagd (van 19% naar 6%) om de werkgelegenheid te bevorderen. Maar tot 15 september 2009 gold dit lage tarief alleen voor woningen van ten minste vijftien jaar oud. Het lage btw-tarief is nu dus ook van toepassing op jongere woningen. Voor bijna alle woningen geldt nu het lage btw-tarief van 6%. Hierdoor wordt het een stuk aantrekkelijker om het schilderwerk uit te besteden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem dan voor een offerte of vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Projecten

Huize Hockers
oktober 04, 2013

Huize Hockers

Woning Looijmans
oktober 04, 2013

Woning Looijmans

Vendrig
oktober 04, 2013

Vendrig

Het Kantoor
oktober 04, 2013

Het Kantoor

Meer projecten